VvE

Voor eigenaar-bewoners van een appartementencomplex is het van groot belang dat het onderhoud goed geregeld is. Hierbij is het onderhoud van buitenschilderwerk een belangrijke post in het totale onderhoudsbudget. Achterstallig onderhoud leidt namelijk niet alleen tot vermindering van wooncomfort, maar ook tot hoge herstel- en reparatiekosten of zelfs het geheel vervangen van delen.

WIJ NEMEN VVE’S ZORG UIT HANDEN

Veel VvE’s hebben moeite om het onderhoud gestructureerd en tijdig aan te pakken. De technische kennis ontbreekt vaak en er moet veel gepland worden voor meerdere bewoners. Taken Schilderwerken heeft de kennis en ervaring om volgens een helder vastgelegd onderhoudsplan een optimale uitvoering te garanderen.

ONDERHOUDSPLAN

De werkwijze van het onderhoudsplan verloopt volgens een Projectbeheerplan® dat vooraf met de VvE overeengekomen is. Hierin staan, planning en/of fasering, werkzaamheden, materialen en uiteraard de budgetten beschreven. De jarenlange ervaring van Taken Schilderwerken verzekert u van een betrouwbare partner in onderhoudswerk en jarenlang onbezorgd woonplezier.